^Back To Top
  
  
  

AZ ÉN APUKÁM A LEGJOBB A VILÁGON

"Az én Apukám a legjobb a világon,

Legyen sokat velünk, én csak azt kívánom,

Kedves s szeret engem, tudom én ezt nagyon,

Szeretettel köszöntöm Őt e szép Ünnep Napon!"

Óvodánkban az APÁK NAPJÁT november utolsó hetében szoktuk ünnepelni. A koronavírus járvány sajnos az idén ezt a hagyományt felülírta. A fokozódó pozitív fertőzöttséget mutató számok miatt csak oline volt lehetőségünk az ünnepet megtartani. 

A gyermekek az ünnepet megelőző héttől készültek erre a szép ünnepnapra. Versikéket tanulgattak, dalokat, mondókákat válogattak, gyakoroltak a már ismertekből a csoport óvodapedaógusaival a műsorhoz, ajándékot készítettek.

A videó felvételére 2021. november 24-25 került sor. Közösen mondták el a verseket, mondókákat, együtt énekelték a dalokat a felvételkor. Ezeket a felvételeket a zárt Facebook szülői csoportunkban osztottuk meg. Akinek kedve volt, saját választás szerint is elmondott verssel, énekkel is köszöntötte az Édesapját. Az egyéni produkciókat a Messenger segítségével juttattuk el az ünnepeltekhez.

Az ajándékokat nagy örömmel vitték haza 2021. november 25-n. Saját kis kezük formáját nyomdázták a képre, majd a családtagjaik számának megfelelő szívek felragasztása után különböző terményekkel díszítették csöpp kezükkel. Kreatívan, lelkesen dolgoztak, hogy örömet szerezzen az Édesapjuknak.

Bízunk benne, hogy a következő évben már a megszokott formában fogunk majd ünnepelni!

BOLDOG APÁK NAPJÁT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL MINDEN ÉDESAPÁNAK!

Kovács Barbara: Sapkám apa javította

Sapkám apa javította,
a fonalat nem találta.
Most a sapkám zöld bojtja
úgy van odadrótozva. 

Copyright © 2023. Balatonszemesi Nyitnikék Óvoda és Mini Bölcsőde Rights Reserved.