^Back To Top
  
  
  

Középsősök lettünk

2022. szeptember 1-én kezdődött az idei tanév. A gyermekek nyári szünetről érkeztek vissza a korszerűsödött óvodába. Új gyermekek is csatlakoztak a csoporthoz, így a csoport létszáma mára 20 fő lett. Néhányan, akik még picúrok voltak az elmúlt tanévben, most újra kiscsoportosok lettek.

A gyermekek jól érzik magukat a csoportban, új barátokra leltek, tartalmas játékokat játszanak, szívesen járnak óvodába. A kezdeményezések és a foglalkozások a program szerint zajlanak. A Magyar Népmese Napja alkalmából 2022. szeptember 30-án, pénteken, ízes beszédű előadásban néztünk meg rajzfilmeket. Nagyon örültek a gyermekek ennek a programnak. Különleges napként éltük meg közösen az Állatok világnapját, melyet Rádpusztán töltöttünk 2022. október 4-én, az állatok közelségében. A gyermekek megnézhették, némelyiket óvatosan megsimogathatták.

 

  

" Héj, héj, héj, szúrós tüske héj..."

Óvodánkban már hagyomány, hogy minden ősszel a szülőkkel közösen gesztenyét indulunk gyűjteni az óvoda környező utcáiba, Az idén szép napsütéses őszi idő volt ezen a napon. Sok gyermekünk hiányzott ezen a héten betegség miatt az óvodából. Ezért viszonylag kevesen vettek részt a gesztenyeszedésben. A gesztenyéket a gyerekek lelkesen szedték, gyűjtögették, hamar teltek a vödrök és a zsákok.

Jó hangulatban telt el a délelőtt!

A munka végén a jól megérdemelt "jutalom" sem maradt el, a szülők jóvoltából. 

  

Copyright © 2023. Balatonszemesi Nyitnikék Óvoda és Mini Bölcsőde Rights Reserved.