^Back To Top
  
  
  

Közeledik a húsvét

A bölcsődés gyerekek is nagyon várják már a nyuszi érkezését. Színes papír tojással és díszes ablakokkal várjuk látogatását. A szép napsütéses időben a gyerekek alig akarnak bejönni, sokat sétálunk és a szabadban játszunk. Az ovisokkal közösen a malom előtti fát feldíszítettük szebbnél szebb tojással. 

 

Bővebben ...

Farsangolás az ovisokkal

Ebben az évben is közösen az óvodásokkal töltöttük a farsangi hetet. A programok színesek voltak, minden napra megleptek minket az óvónénik. Voltak ügyességi feladatok, télűző séta a faluban , beöltözés és mese dramatizálás. A kicsik szívesen vettek rész a programokon. 

 

Bővebben ...

Márius 15-i hét

Ezen a héten sok minden történt a bölcsődében. Az ovisokkal közösen vettünk részt a március 15-i héten, amelyet az óvónénik szerveztek. Minden napra kedveskedtünk valamivel a gyerekeknek. Hol csoporton belül, hol az ovisokkal közösen. A piros, fehér, zöld színekkel nyomdáztunk és papír csákót színeztünk. A csoportban mindig jó a hangulat, a gyerekek szeretnek mondókázni és énekelni.

Bővebben ...

Új év a bölcsődében

Ez az év is eljött. Mint mindegyik év ez is újdonságokkal van teli. Jelenleg folyamatban van egy bölcsődei befogadás, a kisgyermek jól viselni a kezdeti szocializációs beilleszkedést.  Az új évi köszöntőt idén mit tartottuk az ovisoknak, nagy sikert arattunk. A friss levegő jó hatással van a gyerekek étvágyára és a pihenésre  is. A gyerekkel ragasztási technikával madár etetőt készítettünk, mindenki szívesen vett részt a foglalkozásban.

Bővebben ...

Copyright © 2022. Balatonszemesi Nyitnikék Óvoda és Mini Bölcsőde Rights Reserved.